Home » Hoe bestellen

Via onze website kan u makkelijk uw bestelling plaatsen. Wij leveren op de eerste zaterdag van de maand dagvers aan huis. U kan steeds bestellen tot donderdagavond, voor levering op zaterdag. Let wel, onze levercapaciteit is beperkt. Van zodra wij het aantal maximum leveringen per dag hebben bereikt, zal het niet meer mogelijk zijn om op die bepaalde dag te bestellen. Wij vragen u daarom vriendelijk zo snel mogelijk uw bestelling door te geven.Via onze webshop kan u uw bestellingen plaatsen. U kiest de producten die u wil ontvangen. U kan per product de gewenste hoeveelheid en leverdag ingeven. Als een bepaalde leverdag volzet is, zal deze niet meer zichtbaar zijn in de webshop. 


Op de laatste pagina laat u uw gegevens (naam, adres, telefoon en email) achter en kan u vervolgens doorgaan naar de betaling. Betalen kan veilig via Bancontact. Van zodra de bestelling is afgerond, krijgt u een bevestigingsmail met uw bestelling.


U zal daarna de levering op de gewenste moment ontvangen. Wij laten op voorhand weten wanneer wij ongeveer zullen leveren. Onze producten worden steeds met de strengste veiligheidsvoorschriften behandeld. Alle producten zijn dagvers en worden rechtstreeks geleverd via één van onze gekoelde bestelwagens. Dankzij het online bestellen en betalen garanderen wij een volledige coronaproof en contactloze levering*.

* Omwille van de Corona-maatregelen gebeurt bij ons de levering in de meest veilige omstandigheden. Wij bellen aan, plaatsen de producten aan de voordeur en nemen een paar stappen terug tot u alles in ontvangst genomen heeft.